lördag, februari 16, 2008

Centerpartiet är sossekommunister (här är beviset)

Centerpartiet genomför just nu en ”alla hjärtans dag”-kampanj under rubriken ”alla hjärtan är lika viktiga”. Bakgrunden är teveserien som skådespelerskan och tillika centerpartistiska riksdagsledamoten Solveig Ternström är initiativtagare till och stjärna i. Teveserien spelar en större roll än att bara vara upphov till en kampanj, på centerns hemsida handlar i skrivande stund två av de åtta senaste toppnyheterna om Ternström och hennes program. Man kan alltså gott säga att centern som politiskt parti drar nytta av tevetiden som SVT har erbjudit.

Som trogen läsare av även högerbloggar vet jag att SVT är en smygsocialistisk propagandamaskin av närmast Orwellska mått. Dag efter dag får vi läsa om fullständigt chockerande övergrepp som begås av redaktionerna på Gärdet (ett av de mest flagranta exemplen torde vara när den moderate finansministern i ett reportage i något av nyhetsprogrammen häromsistens framställdes klart kritiskt – då kände många att sovjetunionen var nära).

Så hur kan då denna socialistiska indoktrineringsbyrå upplåta så mycket tid till en centerpartist? Ett svar som faller på sin egen orimlighet är att SVT inte är genomsossifierade kryptokommunister. Men då bortser man från det som nästan alla ”vet” – nämligen att organisationen är genomsyrad av gamla koftbärande 68:or som drömmer våta drömmar om Ho Chi Min när de inte sitter och hatar USA och kapitalismen.

Så svaret måste helt enkelt vara ett annat – nämligen att centern fortfarande är smygkommunister innerst inne. Trots Federley, trots LAS, trots Olofsson, så bultar det fortfarande rött där innanför den gröna ytan. Åsa Nisse-marxismen är inte bara ett nostalgiskt minne, det är något i allra högsta grad levande.

Och detta parti sitter alltså i regeringen! Varje äkta liberal måste rasa.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , och annat intressant

4 kommentarer:

Björn Wadström sa...

Kul inlägg om centerpartiet. Jag undrade just om partiet hade upphört. Min bild är nog mer att centerpartiet har gått bort sig någonstans på stureplan. Spännade med olika pespektiv. I den väljarundersökning jag gör fick centerpartiet 3% 2008:1. http://wadstrom.blogg.se/1203095622_bloggosfrens_valunder.html

Anonym sa...

Åsa Nisse-marxismen är inte bara ett nostalgiskt minne, det är något i allra högsta grad levande.

Maud Olofsson= företagsamhet men det är ju mer ocker etc på andra
"Företagarsjäl" säger hon men EMU (stabilitet ränta/valuta/inflation(. Det är rika bönder som ska tjäna på egenintresset (ocker i mkt hög utsträckning). Tex småland är det ju så.
Klart det blir den mentaliteten.
Inkompetenta nollor.
Jordbruksstöd etc från EU sen "nja" (johansson och alla fina poster till sina egna).
Tex privat vård och förslag om alt vård, hälsa etc (sorts ocker det också).
Eller annorlunda= skitparti med gamla stofiler som borde sparkas åt helvete innan dom gör mer skada
Konkurrera bort skiten innan det är för sent

Anonym sa...

Två ex= Björn Kull och Rolf Kenneryd etc i Hylte och jfr kommuner etc i landet.
Dom vill gynna sitt egenintresse- dom tänker inte på fack eller anställda (sitt eget).
Hylte= höstro till "Kennedy" där fru arbetar

perankersjo sa...

Kul bloggpost men ett inte helt klockrent argumentationssamband :)

Wadström... i din "väljarundersökning" skulle Sverigedemokraterna bli riksdagens största parti så jag tar de 3 procenten med en nypa salt om man säger så.